Üzlethelyiség pályázat a Csarnok negyedben

Év
2022
Státusz
aktuális
Kategória
ingatlangazdálkodás

Egy városnegyed akkor jó, ha van miért oda menni, úgyhogy szeretnénk ha minél több üres üzlethelyiség gazdára találna a Csarnok negyedben. Nem árulunk zsákbamacskát: az üzletek felújítást és sok törődést igényelnek, ezért most piaci ár alatt lehet kivenni ezeket a helyiségeket. Az ingatlanok Déri Miksa utca vonzáskörzetében vannak, és sok odafigyeléssel ismét szuper hely lehet belőlük! A kiadó üzlethelyiségek pontos leírását és a pályázati feltételeket megtalálja a csarnoknegyed.hu/uzletek oldalon.

A Déri Miksa utcában az építkezés a végéhez közeledik, azonban szeretnénk ha itt nem állna meg az utca megújítása. Ezért a Józsefvárosi Önkormányzat megbízásából a Rév8 üzlethelyiség pályázatot hirdet Csarnok negyedben, a Józsefvárosi Gazdálkodási Központtal (JGK Zrt.) együttműködésben. A pályázat előnyben részesíti azokat, akik valamilyen módon kapcsolódnak a negyedhez és az itt lakókhoz. A pályázat beadási határideje 2022. november 30. 

A pályázatban szereplő üzleteket a bérlőnek kell felújítani, ami sok munkával jár, de így a saját elképzelései szerint újíthatja fel őket. Ráadásul most a piaci ár alatt lehet megpályázni a helyiségeket. A pályázat elbírálásának két fő szempontja van: a megajánlott havi bérleti díj, illetve egy terv arra vonatkozóan, hogy milyen tevékenységet szeretne folytatni a jelentkező a helyiségben, és milyen módon kapcsolódik a pályázó az utcához és a negyedhez. A pályázatokat a Józsefvárosi Önkormányzat Tulajdonosi, Vagyongazdálkodási és Közterület-hasznosítási Bizottsága fogja elbírálni, és a legnagyobb pontszámot elérő pályázat lesz a nyertes. 

Mind a 14 helyiség az utcáról közelíthető meg, alapterületük változó, 15 nm a legkisebb, és 229 nm a legnagyobb ingatlan. A helyiségek közül egy olyan van, ami alapvetően raktározásra alkalmas nagy alapterületű pince, ez a Déri Miksa utca 15. szám alatt található. Mindegyik helyiségről részletes adatlap készült, amely tartalmazza a legfontosabb műszaki adatokat és a helyiségről készült friss fotókat és dokumentációt. 

A pályázható üzlethelyiségeket és a pályázat pontos leírását megtaláljátok a csarnoknegyed.hu/uzletek oldalon. Ha bármi kérdésetek van írjatok a uzletek@rev8.hu címre, vagy hívjátok a +36 20 771 7382 telefonszámot!